torsdag 19 augusti 2010

Godkväll!

Nyss kollat på Remember Me med Robert Pattinson, Emilie de Ravin, Pierce Brosnan, och några andra !

Filmen handrat om Tyler Hawkins (Robert Pattinson) och Ally (Emilie de Ravin)
I New York 1991 blir en elvaårig flicka, Ally Craig, vittne till mordet på sin mor på en t-station. Modern blir skjuten i bröstet av två män som rånade henne. Tio år senare är Ally en student på New York University och bor hos sin överbeskyddande pappa Neil som arbetar som utredare.
Tyler Hawkins är en rebellisk 21åring som går på NYU och arbetar i en bokaffär. Han har ett forcerat förhållande till sin affärsman till far, Charles sedan hans bror Michael begick självmord. Charles har inte bra kontakt med sin dotter, Caroline och verkar knappt bry sig om henne, vilket påverkar Tyler som står sin syster väldigt nära. En kväll hamnar Tyler och hans rumskompis Aidan i trubbel med Neil. Senare ser Aidan Neil släppa av Ally på universitetet. Han smider snabbt en plan hur han ska kunna hämnas på den orättvisa kriminalaren, Tyler ska ha sex med Ally och därefter dumpa henne. Tyler går trots tvivel med på att träffa henne. Efter att ha spenderat tid med Ally blir bandet mellan deras förflutna starkt och de börjar falla för varandra. När Ally sover hos Tyler utan att informera sin far bildas ett familjebråk som slutar med att Neil slår Ally. Hon flyttar därefter in hos Tyler och Aidan. När Neil tillslut hittar Allys gömställe, känner han igen Tyler och börjar bråka. Tyler provocerar Neil genom att erkänna Aidans illvilliga plan och hans egentliga anledning att träffa Ally. Han erkänner senare detta för Ally. Hon blir arg och lämnar Tyler för att återvända hem till sin far. De båda har ingen kontakt förrän Aidan besöker Ally och förklarar att han är den enda som finns att skylla och att Tyler är kär i henne. Strax därefter blir Caroline retad av några flickor i hennes klass som tycker hon är ett missfoster. De klipper av hennes hår på ett födelsedagskalas och när de sedan retar henne i Tylers närhet blir han våldsam och hamnar i fängelset än en gång. Det enda positiva ur arresterandet är att Tyler och Charles börjar bygga upp en relation igen. Mot slutet av filmen ber Charles Tyler att träffa advokater på hans kontor. Tyler tittar ut ur fönstret på hans fars kontor över Manhattan, och när kameravyn blir större kan man se att kontoret är på 88de våningen på World Trade Center. Det blir därefter avslöjat på svarta tavlan i Carolines skola att datumet är 11 September 2001.

Nu från mig!
Filmen är jätte bra och de tar ett tag innan man kommer in i den, men när man väl gjort de så blir de svårt att sluta titta! De är mycket kärlek i filmen och speciellt från Tyler Hawkins till sin syster Caroline vilken är väldigt fint! Han älskar verkligen sin syster, och när deras pappa inte vissar att han gör de drar Tyler slutsatsen att han inte gör de heller ! Men i filmen så visar Pappan att han verkligen älskar sina barn!
Ally som är Tylers flickvän får en stor roll i hans liv, men hennes pappa vill inte de! Han bryter sig in i Tylers lägenhet och rotar i hans grejer sen hamnar de i bråk!
Jag gillar filmen och den är lite sorlig lite rolig!

Den får 4 Av 5 hästar av mig :P



Nu ska jag spela lite ;)


Bye Bye



M.Brorsson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar